Inspiratie op vtwonen beurs

Bakken vol inspiratie. Dat is wat je overhoudt aan een dagje rondlopen op de vtwonen-beurs, de mooiste woonbeurs van Nederland. Naast alle stands met luxueuze producten wat je bankrekening waarschijnlijk niet aan kan, zie je ook veel inspiratie stands. En die inspiratie deel ik graag met je!

Groen, groener, groenst

Eén van de kamers van vtwonen was de groene botanische kamer. Vol met planten. Groener dan groen! Beetje over de top om je hele kamer zo in te richten, maar vtwonen maakt wel een statement. Groen is nog steeds hot. Twijfel niet over een plantje meer over minder, ga voor botanisch.

Loft wonen

Wonen in een loft! Wie wil dat nou niet? En daar is op de beurs weer flink op ingespeeld. Groots en industrieel. Veel open ruimtes met bizar mooie items. Had ik het woord groots al genoemd? Denk dat wij allen elke oude fabriekshal moeten kopen om hetzelfde effect te bereiken. Maar toch. Het-is-werkelijk-waar-fantastisch!

Colour up!

Wit is passé (een beetje dan). Kleur is wat je écht moet toevoegen in je interieur. Dat is ook goed te zien op de beurs. Zo zijn er verschillende kleurkamers met ferme gebaren. Koninklijk blauw én natuurlijk de kleur van het jaar 2018: Heartwood.

Kunst aan de muur

Het is mooi om te zien dat kunst steeds meer terugkomt in het interieur. Misschien niet old school schilderijen, maar meer in indrukwekkende objecten. Een behang, of een wandpaneel. Vaak compleet customized door jawel, jezelf! Quotes, een van Goghje, of juist een retro printje: jij bent de baas, dus kies je eigen kunst.

Nog meer aan muur

Wil je niet grootse kunst? Dan ga je gewoon voor veel! Je hele wand vol fotolijstjes met foto’s (duhh), alleen combineer je die foto’s met een beetje kunst. Mooie tekeningen, grappige quotes, stadskaarten of mos. En dat mos heb ik in meerdere vormen gezien. Als in een grote wereldkaart. Of in combinatie met Dock Four. Wandpanelen die je in verschillende vormen op je, het woord zegt het al, wand kan plaatsen.

Goed, ik krijg een max. aan aantal woorden en jullie spanningsboog is waarschijnlijk al tot het dieptepunt gezakt. Laatste woorden: puike beurs en immens veel inspiratie! Als het mag, dan wil ik graag volgend jaar nog een keer.

Nieuws

Waarom het reinigen van de buitenkant van een gebouw essentieel is

Een eerste indruk zegt alles. Daarom is het zo belangrijk dat de buitenkant van panden schoon is en er representatief uitziet. Straalt de buitenkant van je woning of pand het juiste beeld uit naar je klanten en personeel, of buren en bezoekers? Mensen voelen zich veel veiliger en beter bij een schoon en gastvrij gebouw […]

Read More
Nieuws

ZO MAAK JE EEN ABSTRACT DRIELUIK VAN RESTMATERIAAL

Restmateriaal van verbouwing Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de sleutels van mijn huis kreeg. Het was een klushuis. Van de isolatie tot de keuken en deze zomer ook de tuin: er moest van alles gebeuren. Van al dat slopen, verbouwen en bouwen houd je een hoop materiaal over. Veel puin heb […]

Read More