Waarom het reinigen van de buitenkant van een gebouw essentieel is

Een eerste indruk zegt alles. Daarom is het zo belangrijk dat de buitenkant van panden schoon is en er representatief uitziet. Straalt de buitenkant van je woning of pand het juiste beeld uit naar je klanten en personeel, of buren en bezoekers? Mensen voelen zich veel veiliger en beter bij een schoon en gastvrij gebouw dan bij een vuil en verwaarloosd gebouw.

Een van de grootste prioriteiten van een eigenaar of beheerder van een gebouw is het schoonmaken van de buitenkant om een gastvrije en professionele uitstraling te behouden. Het probleem is dat de buitenkant van een gebouw moeilijk schoon te maken kan zijn door zijn grootte en plekken die vanaf de grond onbereikbaar zijn. Een gebouw kan vies worden als het niet onderhouden wordt. Denk aan vogelpoep, vervuiling, schimmel, graffiti en meer. Al deze dingen kunnen hun tol eisen op het uiterlijk van het pand in zijn geheel. Ze kunnen het gebouw op een negatieve manier aantasten, en ze kunnen schade veroorzaken. Bepaalde bouwmaterialen, zoals baksteen, kunnen na verloop van tijd achteruitgaan als ze ongewassen blijven.

Of je een kantoorruimte of woning wilt verkopen of verhuren, het kan nooit kwaad om de uitstraling van je gebouw op te krikken. Regelmatig je gebouw laten reinigen, helpt de waarde van je eigendom te verhogen en trekt potentiële bezoekers, klanten, kopers of huurders aan.

Nieuws

Inspiratie op vtwonen beurs

Bakken vol inspiratie. Dat is wat je overhoudt aan een dagje rondlopen op de vtwonen-beurs, de mooiste woonbeurs van Nederland. Naast alle stands met luxueuze producten wat je bankrekening waarschijnlijk niet aan kan, zie je ook veel inspiratie stands. En die inspiratie deel ik graag met je! Groen, groener, groenst Eén van de kamers van […]

Read More
Nieuws

ZO MAAK JE EEN ABSTRACT DRIELUIK VAN RESTMATERIAAL

Restmateriaal van verbouwing Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik de sleutels van mijn huis kreeg. Het was een klushuis. Van de isolatie tot de keuken en deze zomer ook de tuin: er moest van alles gebeuren. Van al dat slopen, verbouwen en bouwen houd je een hoop materiaal over. Veel puin heb […]

Read More